Hässleholm Kulturhus

Biljettinformation

Här hittar du information kring bokning och köp av biljetter till evenemang på Hässleholm Kulturhus.

Biljettkassan

Vår biljettkassa på entréplan säljer biljetter till de flesta evenemang i kulturhuset (ej till Parkbiografen). Besök oss på kulturhusets entréplan eller ring för att boka eller köpa biljetter under våra öppettider. Du kan även kontakta oss vid frågor om evenemang.

Biljettkassan är kontantfri!

Kontakta biljettkassan

Tel. 0451-26 66 70

Öppettider vecka 29 / 2024

  • måndag 15/07 Stängt
  • tisdag 16/07 Stängt
  • onsdag 17/07 Stängt
  • torsdag 18/07 Stängt
  • fredag 19/07 Stängt
  • lördag 20/07 Stängt
  • söndag 21/07 Stängt

Innan föreställning

Utöver ordinarie öppettider öppnar biljettkassan 30 minuter innan föreställningar vi säljer biljetter till.

Detta ger dig som besökare möjlighet att hämta ut din bokade biljett eller köpa biljetter i sista minuten (med reservation för att evenemanget kan vara fullsatt).

Bokning av biljetter

Bokar du biljett via biljettkassan (över disk eller på telefon) har du sju dagar på dig att hämta ut din biljett innan bokningen förfaller. Vänligen kontakta biljettkassan om du skulle få förhinder.

Bokade biljetter som inte hämtats ut innan föreställning kommer att faktureras.

Biljettköp online

Du kan enkelt och snabbt köpa biljetter på nätet via vår evenemangskalender. Observera att detta endast är direktköp.

Presentkort

Varför inte ge bort en kulturupplevelse i present? Köp ditt presentkort på valfri summa i kulturhusets biljettkassa. Presentkortet gäller på alla evenemang som biljettkassan säljer biljetter till och är giltigt i två år.

Fribiljett för nyinflyttade

Är du nyinflyttad i Hässleholms kommun? Då har du säkert fått ett vykort hem i brevlådan med erbjudande om fribiljett på kulturhuset. Erbjudandet gäller för alla personer som bor i ditt hushåll.

Ta med vykortet till biljettkassan för att byta ut det mot din fribiljett. Fribiljetten gäller på ett evenemang i konsertserierna QUATTRO eller Blå måndag där Kultur- och fritidsförvaltningen är arrangör.

Vänligen kontakta biljettkassan om du har funderingar kring fribiljetten.

Byte av plats

Vill du byta plats eller datum och tid på en redan köpt biljett? Ta med dig biljetterna till vår biljettkassa så hjälper vi dig med bytet. Bytet kostar 20 kr per biljett och kan endast göras inom samma evenemang.

Återköp

Vi gör inga återköp på betalda biljetter. Undantag är om evenemanget du köpt biljett till skulle bli inställt eller flyttat och arrangören godkänner återköp. Se nedan vad som gäller vid inställda eller flyttade evenemang.

Inställt eller flyttat evenemang

Om evenemanget du har köpt biljetter till har blivit inställt eller flyttat kommer du få information om eventuell återbetalning eller nytt datum från arrangören. Det upp till varje enskild arrangör att besluta om återköp av biljetter.

Vänligen kontakta arrangören till evenemanget om du vill ha mer information. 

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Hjälpte informationen på den här sidan dig?
Dina svar och synpunkter hanteras anonymt.

Uppdaterad: