Hässleholm Kulturhus

Mötesrum och salonger

Letar du efter möteslokal? Här hittar du information om kulturhusets lokaler, anpassade för såväl mindre möten som större konferenser.

Alla våra salonger är fullt utrustade med teknik såsom projektion, trådlösa mikrofoner, högtalare, ljus och hörslinga.

Teknisk utrustning samt tekniker ingår när du bokar.

Röda salongen

Röda salongen är vår största lokal med plats för upp till 398 personer. Salongen bjuder på en varm och inbjudande atmosfär med påfallande närhet mellan publik och scen, trots sin storlek.

Antal sittplatser: 268 st på parkett, samt 130 st på balkong
Scenrum: 22,5 meter brett, 10,5 meter djupt och 10,5 meter högt

Blå salongen

Blå salongen är en flexibel "black box" för större konferenser och föreläsningar. Salongen erbjuder en unik miljö med audietoriesittning för max 140 personer.

Salongsyta: 13 x 13,5 meter med en takhöjd på 5,5 meter

Vita salongen

Vita salongen ett rymligt och flexibelt mötesrum med möjlighet till en rad olika möbleringar enligt önskemål. Rummet har stora fönsterpartier med dagsljus i söderläge och lämpar sig främst för sammankomster med 25 upp till 90 personer.

Salongsyta: 8,5 x 12,5 meter

Färgaren

Färgaren är ett unikt mötesrum "hängandes" ovanför kulturhusets entréhall. Rummet har plats för 32 personer i skolsittning och är utrustad med projektor och högtalare.

Mötesrum

Kulturhuset har två stycken ljusa och bekväma konferensrum. Vardera rum har plats för ca 16 personer i styrelsesittning. Rummen är utrustade med stor TV, blädderblock och teknik för videomöten.

1

2

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Hjälpte informationen på den här sidan dig?
Dina svar och synpunkter hanteras anonymt.

Uppdaterad: