Hässleholm kultur hus

Hässleholm Kulturhus

MENY

Biljetter

Köp dina biljetter i kulturhusets biljettkassa!

Biljettkassan säljer biljetter till de flesta evenemang i kulturhuset. Du hittar biljettkassan i entréhallen, men du kan även ringa och boka biljetter på tel. 0451-26 66 70 under våra öppettider. Biljettkassan är öppen en timme innan varje evenemang.


Du kan boka många av biljetterna på nätet via vår evenemangskalender Länk till annan webbplats.

 

Covid-19 och evenemang

  • Evenemang som arrangeras av Kultur- och fritidsförvaltningen genomförs som planerat, utifrån de restriktioner som råder för tillfället. Förändringar kan ske med kort varsel och görs i förhållande till Folkhälsomyndighetens och regeringens rekommendationer och riktlinjer.
  • Externa arrangörer tar själva beslut om deras evenemang och eventuella förändringar som kan komma att ske, utifrån de restriktioner som råder för tillfället.
  • På alla kulturhusets evenemang behöver du som är 18 år och äldre visa upp ett giltigt covidpass. Du hittar mer information om covidpass nedan.
  • Sittplatsnumret på din köpta biljett kan komma att ändras för att kunna tillgodose rådande restriktioner genom att skapa avstånd mellan sällskapen i salongen.

 

Är du osäker på vad som gäller på ett evenemang du ska gå på? Du är välkommen att kontakta biljettkassan på tel. 0451-26 66 70 vid frågor.

 

Vi vill att du som besökare ska känna dig trygg när du besöker våra evenemang. Vi uppmanar dig att komma i god tid för att undvika trängsel, samt hålla avstånd till andra sällskap.

 

Tack för din förståelse och ditt tålamod!


Covidpass

På alla kulturhusets evenemang behöver du som är 18 år och äldre visa upp ett giltigt covidpass.

Har du inte möjlighet att vaccinera dig på grund av medicinska skäl? Då går det bra att visa upp ett giltigt läkarintyg. Antikroppsbevis eller tillfrisknandebevis gäller endast om det är utfärdat av E-hälsomyndigheten. Ett negativt covidtest gäller ej.


Mer information om covidbevis samt hur du hämtar ditt finns på https://www.ehalsomyndigheten.se/covidbevis/ Länk till annan webbplats.


Inställt eller flyttat evenemang?

Om evenemanget du har köpt biljetter till har blivit inställt eller flyttat så kommer du få information om eventuell återbetalning eller nytt datum från arrangören. Beträffande återköp av biljetter är det upp till varje enskild arrangör att besluta om detta. Kontakta arrangören bakom ditt arrangemang för mer information. 


På sidan www.hassleholm.se/evenemangcorona Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. har vi samlat alla evenemang som påverkas. Listan uppdateras löpande varje dag. Vid frågor ring gärna kulturhusets biljettkassa 0451-26 66 70.


Återköp

Har du väl löst ut dina biljetter så görs inga återköp. Biljetterna köps bara tillbaka om föreställningen skulle bli inställd. Byte av biljetter görs endast inom samma evenemang om det finns olika föreställningsdagar/-tider, detta till en kostnad om 20:-/biljett. Ta med dig biljetterna till vår biljettkassa så hjälper vi dig med bytet.


Presentkort

Varför inte ge bort presentkort till dina nära och kära? En annorlunda present som säkerligen uppskattas av alla! Köp ditt presentkort över disk i vår biljettkassa i Kulturhuset. Presentkortet gäller på alla evenemang vars biljetter säljs av kulturhusets biljettkassa.Garderob


Föreningar i kommunen tar hand om dina ytterkläder gratis!

De lokala säkerhetsföreskrifterna medger inga ytterplagg eller större väskor i våra salonger under offentliga föreställningar och evenemang. Därför ber vi våra besökare lämna in ytterplagg i den bevakade garderoben. Vi tar ingen garderobsavgift.

Garderoben är bevakad och bemannad under samtliga offentliga arrangemang. Du möts av medlemmar och ideella krafter verksamma i någon av kommunens många föreningar. Alla intäkter från garderoben går till föreningarnas verksamhet - företrädelsevis ungdomsverksamhet.

Tack för att du bidrar till en aktiv fritid för kommunens barn och ungdomar.

Föreningar som har frågor eller är intresserade av att anmäla sitt intresse för att bemanna garderoben, kan anmäla sig till scenmästare Tommy Johansson 0451- 26 71 05.


Öppettider

Ordinarie öppettider i biljettkassan och utställningshallen

Måndag: stängt

Tisdag: kl. 10:00-13:00, 13:30-16:00

Onsdag: kl. 13:00-18:00

Torsdag: kl. 10:00-13:00, 13:30-16:00 (OBS! Idag 27/1 är biljettkassan och utställningshallen stängd p.g.a. renovering i entréhallen)

Fredag: kl. 10:00-13:00, 13:30-16:00

Lördag: jämna helger kl. 10:00-13:00, övriga stängt

Söndag: stängt


Telefonnummer:

0451-26 66 70


E-post till Biljettkassan

Dela sidans innhåll:

Kontakt

Hässleholm Kulturhus

Besöksadress: Vattugatan 18/Järnvägsgatan 23


Skicka brev:

Hässleholms kommun

Kultur- och fritidsförvaltningen

281 80 Hässleholm


Telefonnummer: 0451-26 66 70

Din åsikt

Sociala medier

Facebook
Twitter
Instagram
Hässleholms Kommun